Woonhuis Marc & Manon door Pellis Architectuur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Pellis Architectuur
Pellis Architectuur

Pellis Architectuur

Pellis Architectuur
Pellis Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Marc & Manon

Samen met de opdrachtgevers is een renovatieplan voor de kluswoning
uitgedacht. Door het grote formaat achtertuin was een maximale uitbreiding van de woning mogelijk. Zo is het volume van de woning verdubbeld waarbij de voorgevel minimaal is aangepast om het bestaande straatbeeld intact te laten. De achtergevel is geheel nieuw opgezet en heeft op de begane grond een uitbouw gekregen met twee openslaande deuren. Op de gevel van de verdiepingen is een doorlopend houten kozijn geplaatst wat als het ware het huisje op het huis is geworden.

Het Witte Huisje

Op de tweede verdieping wordt het achtergevelkozijn het beste ervaren als een huisje op het huis. Wanneer je in het kozijn staat kijk je richting het centrum van Haarlem. Het witte huisje is één kozijn dat drie slaapkamers voorziet van daglicht.

Locatie
Haarlem
  • Woonhuis Marc & Manon:  Huizen door Pellis Architectuur

    Woonhuis Marc & Manon

Admin-Area