WSV De Ank, Doetinchem door ARX architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ARX architecten
ARX architecten
ARX architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

WSV De Ank, Doetinchem

Voor een watersportvereniging in Doetinchem is een nieuw onderkomen ontworpen.
De ‘romp’ van het gebouw is ontworpen als een houten constructie, en refereert aan een schip. Materialen als staal eiken en glas passen goed binnen dit thema. Het gebouw voegt zich in de omgeving door zijn verschijningsvorm en het aangrijpen van aantrekkelijke zichtlijnen. Er is plaats voor een leslokaal, kantoor voor de havenmeester, een kantine en een vergaderruimte. Een flexibele wand tussen het leslokaal en de verenigingsruimte maakt het mogelijk het leslokaal met de kantine samen te voegen. De naar de IJssel gerichte vrij gesloten boeg brengt rust terwijl de open achterzijde met zijn terras aansluit bij de gezelligheid van de haven en uitnodigt.

Het heldere uitgangspunt zorgt voor een bescheiden stedenbouwkundige inpassing en is tegelijkertijd een nadrukkelijk herkenningspunt.

 • vooraanzicht van ARX architecten

  vooraanzicht

 • terras van ARX architecten

  terras

 • interieur van ARX architecten

  interieur

 • aanzicht van ARX architecten

  aanzicht

Admin-Area