Olive Garden, Shanghai Toren, Shanghai door ARX architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ARX architecten
ARX architecten
ARX architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Olive Garden, Shanghai Toren, Shanghai

ARX is een van de geselecteerde architecten die een ontwerp voor de Shanghai Toren mag realiseren. Dit landmark in Shanghai, de hoogste toren van China, krijgt aan het Guanfu Museum op de 37e verdieping een prachtig atrium dat ARX als een olijftuin heeft ontworpen.
Deze Olive Garden dient als luxueuze ontmoetingsplaats voor mensen. Hier komen 8 oude Westerse culturen samen, gesymboliseerd door 8 kolommen en oude geschriften. Zo sluit de „tuin” mooi aan bij het museum, waar een prachtige collectie van oude Chinese Ming en Qing antiquiteiten tentoongesteld wordt. De ruimte kan gebruikt worden voor zowel ontspanning als bijeenkomsten.

 • overzicht van ARX architecten

  overzicht

 • olijfboom van ARX architecten

  olijfboom

 • overzicht ruimte van ARX architecten

  overzicht ruimte

 • inscriptie in de vloer van ARX architecten

  inscriptie in de vloer

 • kolom van ARX architecten

  kolom

Admin-Area