Urban Tree door Deco Wall | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Deco Wall
Deco Wall
Deco Wall
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Urban Tree

Deco Wall heeft een nieuw product in het assortiment, namelijk URBAN TREE. Een revolutionair concept van pergola’s die een actuele esthetiek en functionaliteit combineert. De boom wordt gevormd door een paal bedekt met organische vorm, en een kroon van metalen of semi-plastic roosters. Dit sculpturale object stelt ons in staat om spectaculaire decoraties te realiseren in exterieurs en stedelijke ruimtes, en zelfs in hallen en grote zalen in het interieur. Het kan een originele aanvulling zijn voor decoratie van toegang tot een hotel, restaurant, parkeerterrein, gemeenschap van eigenaren, enz.… evenals het genereren van een functionele schaduw in een school, een openbaar plein, enz.

 • Urban Tree: modern door Deco Wall, Modern

  Urban Tree

 • Urban Tree Moderne huizen van Deco Wall Modern

  Urban Tree

 • Urban Tree Moderne tuinen van Deco Wall Modern

  Urban Tree

 • Urban Tree: modern door Deco Wall, Modern

  Urban Tree

Admin-Area