De Corenbloem Boutique Hotel, Brugge, Belgie door Albion Bath Company NL | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Albion Bath Company NL
Albion Bath Company NL
Albion Bath Company NL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

De Corenbloem Boutique Hotel, Brugge, Belgie

De eigenaren van de Corenbloem kwamen voor de tweede keer naar Albion in Nederland om hun nieuw te openen boutique hotel met ons sanitair in te richten, nadat zij eerder een kasteel in Brugge hadden gerund als B&B.

 • De Boeketjeskamer Klassieke hotels van Albion Bath Company NL Klassiek

  De Boeketjeskamer

  Een 18de eeuws behang stond model voor de blauwe muurschilderingen. Albion leverde voor deze kamer de douchekraan, het klassieke toilet en uiteraard de bijzondere Tubby Tub met badkraan, de eigenaar maakte dat het totaalbeeld van slaapkamer en badkamer een mooi geheel vormt.

 • De Empire Suite Klassieke hotels van Albion Bath Company NL Klassiek

  De Empire Suite

  Vanuit de vensters van deze slaapkamer kijkt u op een van de meest oorspronkelijke gotische gevels van Brugge. De badkamer van de Empire Suite heeft het Imperium bad op sokkel gekregen, samen met een klassiek toilet, klassieke wastafel en douchekraan.

 • De Rocaillekamer Klassieke hotels van Albion Bath Company NL Klassiek

  De Rocaillekamer

  In de Rocaillekamer is de antichambre in de vorm van een torenkamertje de badkamer geworden. In deze bijzondere kamer heeft de badkamer een inloopdouche, een Tubby Tub bad, en een apart klassiek toilet.

 • De Peer Gynt Suite Klassieke hotels van Albion Bath Company NL Klassiek

  De Peer Gynt Suite

  De naam ‘Peer Gynt suite’ roept de magie op van een geïsoleerde hut in Scandinavië. Dit is de kamer voor wie de intimiteit opzoekt. De badkamer was te klein voor een bad, daarom hier uitgerust met een klassieke douchekraan met regendouche en twee tijdloze waskommen die op een wandmeubel geplaatst.

Admin-Area