Villa DPM door Bruusk architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Bruusk architecten
Bruusk architecten
Bruusk architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa DPM

Energieneutraal wonen in natuurgebied ‘De Peinder Mieden’.


Villa DPM is een energie neutrale woning is natuurgebied De Peinder Mieden. De woning staat op een kavel van 1000m2 en heeft een oppervlakte van 220m2.

De woning refereert aan de vele schuren uit de omgeving: een asymmetrisch dak met strakke lijnen, waarbij de gevel en het dak in een uniform materiaal is gedetailleerd. Door de vorm past de woning goed in het landschap en de materialisatie geeft het een eigentijdse uitstraling.

Langs de west- en zuidgevel liggen de belangrijkste verblijfsvertrekken met een prachtig uitzicht over het Opeinder Kanaal en het vergezicht over de weilanden. De royale glasgevels liggen terug onder het dakoverstek zodat de zonbelasting in de zomer wordt beperkt, maar winterzon de woning kan verwarmen.

De buitenschil is uitermate goed geïsoleerd en haalt een Rc-waarde ver boven bouwbesluit. En daarnaast is de oriëntatie van de woning zodanig dat het ‘energiedak’ een optimaal rendement haalt uit de zonnepanelen om alle installaties te bedienen. De woning haalt een EPC-waarde van -0,5

Afmetingen
20 × 5 × 12 m / 250 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Opeinde
Prijs
€420.000
 • Villa DPM begane grond: modern door Bruusk architecten, Modern

  Villa DPM begane grond

 • Villa DPM van Bruusk architecten

  Villa DPM

 • Villa DPM van Bruusk architecten

  Villa DPM

 • Villa DPM van Bruusk architecten

  Villa DPM

 • Villa DPM van Bruusk architecten

  Villa DPM

Admin-Area