Herenhuis renovatie | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Bergblick interieurarchitectuur
Bergblick interieurarchitectuur
Bergblick interieurarchitec...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Herenhuis renovatie

In dit deel van de statige wijk Duinoord staan ruime herenhuizen, eind 19e eeuw gebouwd voor bemiddelde repatrianten. De opdrachtgevers bewoonden een breed 3-laags pand. Na een carriereswitch en na vertrek van studerende kinderen zijn verschillende ruimten in twee fasen verbouwd en heringericht voor een nieuwe levensfase. Werkkamers en logeerkamers zijn gecreëerd en ingericht. Tijdloos, met respect voor de oude bouw. Op alle vloeren geven de specifiek gedetailleerde maatwerk-inbouwkasten de ruimte een nieuwe uitstraling.

  • Herenhuis renovatie Moderne kleedkamers van Bergblick interieurarchitectuur Modern

    Herenhuis renovatie

  • Herenhuis renovatie Moderne slaapkamers van Bergblick interieurarchitectuur Modern

    Herenhuis renovatie

Admin-Area