Ontvangstgebied Grote Kerk Monnickendam door Bergblick interieurarchitectuur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Bergblick interieurarchitectuur
Bergblick interieurarchitectuur

Bergblick interieurarchitec…

Bergblick interieurarchitectuur
Bergblick interieurarchitec...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ontvangstgebied Grote Kerk Monnickendam

Na de reformatie verschoof de entree van de toren naar de zijkant van de zogenaamde hallenkerk. De abrupte binnenkomst in een van de hallen is indrukwekkend, maar miste tegelijkertijd de voorzieningen voor een welkom ontvangst. Met de inrichting van dit entreegebied heeft de kerk een zorgvuldig ingepaste composite van meubels gekregen voor de opstelling van gast-vrouwen/heren, boek- en kaartverkoop en een koffietafel. Vanuit een kioskgebouwtje worden dranken en kleine etenswaren bereid en verkocht. De gemeente is met deze voorzieningen beter toegerust mensen passend te ontvangen en inkomsten te genereren uit nevenfuncties zoals toerisme, concerten, beurzen en tentoonstellingen.

Locatie
Monnickendam
  • Ontvangstgebied Grote Kerk Monnickendam:  Exhibitieruimten door Bergblick interieurarchitectuur, Modern

    Ontvangstgebied Grote Kerk Monnickendam

  • Ontvangstgebied Grote Kerk Monnickendam:  Gastronomie door Bergblick interieurarchitectuur, Modern

    Ontvangstgebied Grote Kerk Monnickendam

Admin-Area