Verbouwing Bakkers Boerderij te Elst door Blik Architectuur | Interieur | homify
Blik Architectuur | Interieur

Blik Architectuur | Interieur

Blik Architectuur | Interieur
Blik Architectuur | Interieur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing Bakkers Boerderij te Elst

De donkere oude bakkersboerderij hebben we volledig verbouwd tot een ruime lichte woning. Authentieke elementen hebben we bewust laten zitten voor het speelse karakter (zoals de kleine raampjes).

Bekijk onze website voor meer beelden van dit project zoals: 3D impressies tijdens ontwerptraject en 360 graden beelden

Locatie
Elst
  • Blik vanaf het balkon :   door Blik Architectuur | Interieur

    Blik vanaf het balkon

    Boven is een balkon waarvan je kan genieten van het uitzicht en zicht hebt op de eetkamer en keuken. Op het balkon is een waar een lang buro gemaakt waardoor de gang ook een verblijfsruimte wordt.

  • Het balkon:   door Blik Architectuur | Interieur

    Het balkon

    De foto is genomen tijdens de bouw, op het balkon wordt is een lang buro gemaakt.

  • Geknikte pui:   door Blik Architectuur | Interieur

    Geknikte pui

  • Vide achter geknikte pui:   door Blik Architectuur | Interieur

    Vide achter geknikte pui

  • Verbouwing Bakkers Boerderij te Elst:  Eetkamer door Blik Architectuur | Interieur

    Verbouwing Bakkers Boerderij te Elst

Admin-Area