Villa Oosterwold door ARCHiD | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ARCHiD
ARCHiD
ARCHiD
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa Oosterwold

Het uiterlijk is gebaseerd op de polder waar de villa komt te staan; strakke lijnen die ten opzicht van elkaar verschuiven. Op de begane grond zijn de slaapkamers. De woonkamer en keuken bevinden zich op de 1e verdieping met een prachtig uitzicht. Vanaf hier is er uitzicht over de tuin en het landschap. De ambitie met duurzaamheid is hoog bij deze villa, met een eigen waterzuivering, een warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren.

 • Zicht vanuit de tuin van ARCHiD Modern

  Zicht vanuit de tuin

  De woning gaat mooi op in de omgeving. Beneden zijn de slaapkamers. Dat deel is geslotener en heeft prachtig uitzicht op de tuin. Boven zitten de woonkamer en keuken. Dit is opener en is zicht op de omgeving.

 • Villa op een heuvel van ARCHiD Modern

  Villa op een heuvel

  De parkachtige tuin verbind de begane grond en de 1e verdieping. Zo kan je gemakkelijk vanuit de woonkamer toch de tuin in. Door de kleuren lijkt de villa een beetje te zweven.

 • Hal Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van ARCHiD Modern

  Hal

  Je komt in een ruime hal binnen. Door het onderste raam kijk je uit over de vijver. Een minimalistische betonnen trap brengt je naar boven. Je ziet direct de lucht en het landschap.

 • woonkamer en keuken Moderne woonkamers van ARCHiD Modern

  woonkamer en keuken

  Boven in de keuken en woonkamer kijk je uit over het landschap. Het is ruimtelijk, licht maar heeft wel duidelijke plekken voor bijvoorbeeld de eettafel en de zithoek.

Admin-Area