Yben Interieur en Projectdesign

Interieurontwerp advocatenkantoor

Door deze klant werd ons eind vorig jaar gevraagd een gedeelte van het bedrijfsrestaurant om te toveren tot café. Zo’n vier jaar geleden hebben wij voor hen het interieurontwerp gemaakt voor de nieuwe verdieping.

Wij hebben deze nieuwe ruimte gecreëerd door fantastische glaswanden te plaatsen in ‘Dudok’ stijl. Dit zorgt voor een warme intieme sfeer. Op de vloer hebben we licht eiken stroken neergelegd, dit in contrast met de stoer gelakte bar en tafels. Wij vinden het erg belangrijk dat het in een ruimte prettig vertoeven is. Dit heeft alles te maken met een goede akoestiek, goed gesitueerd meubilair en de beleving van de materialen. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste balans tussen de diversen materialen, stoffen en kleuren. Naast het café zijn een viertal rode oorstoelen geplaatst, zodat het personeel even rustig kan bellen, werken of lezen.

 • Bedrijfscafé advocatenkantoor Yben Interieur en Projectdesign Industriële bars & clubs

  Bedrijfscafé advocatenkantoor

  Wij hebben deze nieuwe ruimte gecreëerd door fantastische glaswanden te plaatsen in ‘Dudok’ stijl. Dit zorgt voor een warme intieme sfeer. Op de vloer hebben we licht eiken stroken neergelegd, dit in contrast met de stoer gelakte bar en tafels.

 • Interieurontwerp advocatenkantoor Yben Interieur en Projectdesign Industriële kantoor- & winkelruimten

  Interieurontwerp advocatenkantoor

  Wij vinden het erg belangrijk dat het in een ruimte prettig vertoeven is. Dit heeft alles te maken met een goede akoestiek, goed gesitueerd meubilair en de beleving van de materialen. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste balans tussen de diversen materialen, stoffen en kleuren. Naast het café zijn een viertal rode oorstoelen geplaatst, zodat het personeel even rustig kan bellen, werken of lezen.

 • Interieurontwerp advocatenkantoor Rotterdam Yben Interieur en Projectdesign Industriële bars & clubs

  Interieurontwerp advocatenkantoor Rotterdam

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] 17 elements to integrate for an industrial look in your house

  Door deze klant werd ons eind vorig jaar gevraagd een gedeelte van het bedrijfsrestaurant om te toveren tot café.

Admin-Area