Verbouwing woning - Utrecht Wittevrouwen door ARCHiD | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ARCHiD
ARCHiD
ARCHiD
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing woning – Utrecht Wittevrouwen

Alhoewel de bewoners met veel plezier in hun wijk wonen was hun huis niet meer geschikt om er met twee pubers te wonen. Verhuizen werd overwogen, tenzij er aan hun huidige wensen tegemoet kon worden gekomen. ARCHiD heeft een ontwerp gemaakt waarin de lichte bovenverdieping, grenzend aan een dakterras, door een vide wordt verbonden met de donkere woonkamer. Daklichten en extra ramen in de achtergevel brengen nog meer licht naar binnen. Vergroting en verhoging van de kelder brengt hoogteverschil in de woonkamer en zorgt voor duidelijke leefplekken en speelsheid in de ruimte. Kortom het gezin blijft er wonen!

Locatie
Utrecht
 • Woonkamer Moderne woonkamers van ARCHiD Modern

  Woonkamer

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] De bouw van je nieuwe huis plannen van A tot Z!

  Woonkamer op het noorden. Door nieuwe ramen van vloer tot plafond en door een nieuwe vide komt er maximaal licht naar binnen en lijkt de woonkamer en tuin bij elkaar te horen. Het hoogte verschil, maakt de ruimte extra speels.

 • Vide Moderne woonkamers van ARCHiD Modern

  Vide

 • Tuin Moderne tuinen van ARCHiD Modern

  Tuin

 • Woonkamer Moderne woonkamers van ARCHiD Modern

  Woonkamer

Admin-Area