Verbouwing woning - Utrecht Wittevrouwen door ARCHiD | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
ARCHiD
ARCHiD

ARCHiD

ARCHiD
ARCHiD
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing woning – Utrecht Wittevrouwen

Alhoewel de bewoners met veel plezier in hun wijk wonen was hun huis niet meer geschikt om er met twee pubers te wonen. Verhuizen werd overwogen, tenzij er aan hun huidige wensen tegemoet kon worden gekomen. ARCHiD heeft een ontwerp gemaakt waarin de lichte bovenverdieping, grenzend aan een dakterras, door een vide wordt verbonden met de donkere woonkamer. Daklichten en extra ramen in de achtergevel brengen nog meer licht naar binnen. Vergroting en verhoging van de kelder brengt hoogteverschil in de woonkamer en zorgt voor duidelijke leefplekken en speelsheid in de ruimte. Kortom het gezin blijft er wonen!

Locatie
Utrecht
  • Woonkamer:  Woonkamer door ARCHiD, Modern

    Woonkamer

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] De bouw van je nieuwe huis plannen van A tot Z!

    Woonkamer op het noorden. Door nieuwe ramen van vloer tot plafond en door een nieuwe vide komt er maximaal licht naar binnen en lijkt de woonkamer en tuin bij elkaar te horen. Het hoogte verschil, maakt de ruimte extra speels.

  • Vide:  Woonkamer door ARCHiD, Modern

    Vide

  • Tuin:  Tuin door ARCHiD, Modern

    Tuin

  • Woonkamer:  Woonkamer door ARCHiD, Modern

    Woonkamer

Admin-Area