Hendriks Hoveniers

Hendriks Hoveniers

Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

Voor een opdrachtgever in het Limburgse Reuver heeft Hendriks Hoveniers een bijzondere tuin ontworpen en aangelegd met een exclusieve uitstraling. De wens van de opdrachtgever: een exclusieve onderhoudsvrije tuin met een moderne uitstraling en verrassende elementen.

De oude tuin was een besloten, maar kale tuin met een groot grasveld en enkele dennenbomen. Achter de tuin ligt een weiland, welke een prachtig uitzicht biedt. Dit weidse uitzicht is gebruikt als leidraad voor het ontwerpplan voor de nieuwe tuin. De duidelijke zichtlijnen vanuit de woning hebben we door weten te trekken, door in de muur van de overkapping een grote glazen ruit te plaatsen, met als resultaat het verrassende uitzicht over het achterliggende landschap. De uniformiteit in de beplantingskeus, gecombineerd met moderne en robuuste materialen, zoals staal en grote natuursteentegels geven een sfeervol karakter aan het eindresultaat. Het onderhoud van deze tuin is tot een minimum beperkt. Het resultaat: Een zeer tevreden opdrachtgever en een tuin waar wij trots op zijn!

  • Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap : moderne Tuin door Hendriks Hoveniers

    Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

    Voor een opdrachtgever in het Limburgse Reuver heeft Hendriks Hoveniers een bijzondere tuin ontworpen en aangelegd met een exclusieve uitstraling. De wens van de opdrachtgever: een exclusieve onderhoudsvrije tuin met een moderne uitstraling en verrassende elementen.

    De oude tuin was een besloten, maar kale tuin met een groot grasveld en enkele dennenbomen. Achter de tuin ligt een weiland, welke een prachtig uitzicht biedt. Dit weidse uitzicht is gebruikt als leidraad voor het ontwerpplan voor de nieuwe tuin. De duidelijke zichtlijnen vanuit de woning hebben we door weten te trekken, door in de muur van de overkapping een grote glazen ruit te plaatsen, met als resultaat het verrassende uitzicht over het achterliggende landschap. De uniformiteit in de beplantingskeus, gecombineerd met moderne en robuuste materialen, zoals staal en grote natuursteentegels geven een sfeervol karakter aan het eindresultaat. Het onderhoud van deze tuin is tot een minimum beperkt. Het resultaat: Een zeer tevreden opdrachtgever en een tuin waar wij trots op zijn!

  • Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap : moderne Tuin door Hendriks Hoveniers

    Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

    www.hendrikshoveniers.nl

  • Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap : moderne Tuin door Hendriks Hoveniers

    Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

    www.hendrikshoveniers.nl

  • Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap : moderne Tuin door Hendriks Hoveniers

    Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

    www.hendrikshoveniers.nl

  • Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap : moderne Tuin door Hendriks Hoveniers

    Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

    www.hendrikshoveniers.nl

  • Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap : moderne Tuin door Hendriks Hoveniers

    Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

    www.hendrikshoveniers.nl

  • Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap : moderne Tuin door Hendriks Hoveniers

    Vrijstaande woning met uitzicht over het landschap

    www.hendrikshoveniers.nl

Admin-Area