Sleeping Pod door Studio Made By | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Made By
Studio Made By
Studio Made By
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Sleeping Pod

Voorheen was het materiaal van dit project bekend als kalverhut of kalveriglo, een verblijfplaats voor kalfjes. Door twee gebruikte kalveriglo' s aan elkaar te koppelen ontwikkelde wij een intieme ruimte, op hoge pootjes om in te slapen. Een slaapcapsule ’The Sleeping Pod’. Veilig, geborgen als in een ei, kun je hier met z'n tweeën in overnachten. In de nacht wordt je geholpen door kalmerende plantjes die de lucht zuiveren, zorgen voor extra zuurstof en die de slapeloosheid uitbannen. Al liggend kun je vanuit je bed genieten van de omgeving, zowel panorama, als door het kleine koepelraampje in het plafond.

Foto 1,3,4,6,9: Jeroen Staats

Afmetingen
2500 × 3500 × 1500 m (Lengte, Hoogte, Breedte)

Admin-Area