Transformatie woonboerderij Onnen door MINT Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
MINT Architecten
MINT Architecten
MINT Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Transformatie woonboerderij Onnen

Met respect voor het monumentale pand is de boerderij in Onnen op een duurzame wijze getransformeerd tot een modern woonhuis. Het resultaat: een eigentijds, energie-neutraal en comfortabel woonhuis in een monumentale jas. De schuur is voor een groot deel bij het woonhuis betrokken. Een ingreep in de gevel van de schuur zorgt voor verbinding met de tuin. Een lichtstraat in combinatie met strategisch geplaatste daklichten zorgt voor volop daglicht in de woning. Centraal in het monumentale voorhuis is een nieuwe ontvangsthal gesitueerd van waaruit zicht is in de prachtige schuur en waar de nieuwe trap een centrale rol speelt in combinatie met de gerealiseerde vide.

Fotografie: Ronald Zijlstra

Admin-Area