renovatie woning blankenbergestraat amsterdam door studioquint | homify
studioquint
studioquint
studioquint
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

renovatie woning blankenbergestraat amsterdam

renovatie van een woning in Amsterdam. Door het toepassen van een vouwkozijn wordt openheid en een sterke relatie tussen woonkeuken en tuin gerealiseerd.

Locatie
Amsterdam
  • zicht vanuit tuin van studioquint Minimalistisch Hout Hout

    zicht vanuit tuin

  • zicht van binnen Minimalistische eetkamers van studioquint Minimalistisch Hout Hout

    zicht van binnen

  • detail keuken van studioquint Modern Hout Hout

    detail keuken

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Je aanrechtblad schoonmaken is heel erg belangrijk. Wij hebben een stappenplan voor je!

Admin-Area