Markstate Ulvenhout door [delacourt][vanbeek] | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
[delacourt][vanbeek]
[delacourt][vanbeek]
[delacourt][vanbeek]
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Markstate Ulvenhout

Voor Wiggers Vastgoedontwikkeling heeft [delacourt][vanbeek] een ontwerp gemaakt voor vier luxe appartementen en 300 m2 winkelruimte. Het plan Markstate is stedenbouwkundig zorgvuldig ingepast in het centrum van Ulvenhout. Het complex “Markstate” is opgedeeld in twee hoofdvolumes van twee bouwlagen en een kap. Het dorpse karakter wordt benadrukt door de twee topgevels en de typische dakvorm (mansarde kap). De strakke baksteen gecombineerd met een zinken felsdak geven het gebouw een warme hedendaagse uitstraling. Ieder appartement beschikt over twee ruime balkons, één aan de dorpsstraat en één aan de achterzijde.

Locatie
Ulvenhout, Breda
  • Balkon van [delacourt][vanbeek] Klassiek Keramiek

    Balkon

  • appartement Klassieke kantoor- & winkelruimten van [delacourt][vanbeek] Klassiek Stenen

    appartement

  • Winkelruimte Klassieke winkelcentra van [delacourt][vanbeek] Klassiek Hout Hout

    Winkelruimte

Admin-Area