Transformatie Koepelkerk Onnen door MINT Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
MINT Architecten
MINT Architecten
MINT Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Transformatie Koepelkerk Onnen

Op een duurzame manier en met respect voor de historie heeft het voormalige kerkje in Onnen een nieuwe invulling gekregen. Onder andere ons eigen kantoor is hierin gehuisvest. De buitenzijde is volledig gerestaureerd en gerenoveerd met respect voor de monumentale waarde van het pand. Binnen is een modern woonhuis met kantoorruimte gerealiseerd. In de voormalige kerkzaal is een volume geplaatst met daarin de diverse woonfuncties. Dit volume deelt de voormalige kerkzaal op in een woongedeelte en een kantoorgedeelte.

Fotografie: Ronald Zijlstra en Teo Krijgsman (foto voor transformatie)

Locatie
Onnen

Admin-Area