Moderne verbinding boerderij en schuur door Bob Romijnders Architectuur & Interieur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Bob Romijnders Architectuur & Interieur

Bob Romijnders Architectuur…

Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Bob Romijnders Architectuur...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Moderne verbinding boerderij en schuur

In het mooie dorp Winssen (Gelderland) richting de dijk staat deze bijzondere, oude boerderij. De wens was het maken van een verbinding tussen de oude boerderij en de garage die voorheen dienst deed als opslagruimte. De verbinding en de garage vormen samen een tweede woonplek waardoor de wens van mantelzorg mogelijk is gemaakt. De verbinding vertaalt zich in een transparant volume die respectvol omgaat met de monumentale boerderij en zorgt dat de fraaie doorzichten naar het buitengebied behouden blijft. Doordat in de verbinding geleefd wordt hebben we schuifwanden ontworpen die op maat zijn gemaakt. We hebben daarvoor met veel aandacht de juiste houten-lamelstand bedacht die zorgt voor privacy, maar ook voor een optimale zonwering. Deze schuifwanden zijn eenvoudig te bedienen en kunnen tot 1/4 deel van de glazen façade opengemaakt worden doordat de schuifwanden voor elkaar langsschuiven. De garage is volledig getransformeerd tot leefruimte. De wanden, de vloer en het dak van de garage is geïsoleerd en verder heeft het voormalige pannendak plaatsgemaakt voor een rieten kap om zodoende een eenheid te vormen met het boerderij-ensemble.

Locatie
Winssen

Admin-Area