Renovatie hal Ziekenhuis door Jan Detz Interieurarchitect | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Jan Detz Interieurarchitect
Jan Detz Interieurarchitect

Jan Detz Interieurarchitect

Jan Detz Interieurarchitect
Jan Detz Interieurarchitect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Renovatie hal Ziekenhuis

De hal van het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer was gedateerd en rommelig. Door het aanbrengen van Hout is er meer sfeer en warmte in de hal gekomen. Er is meer structuur aangebracht. En door een nieuw plafond en LED verlichting is de ruimte veel lichter en prettiger geworden.

  • Hal LangeLand ziekenhuis Zoetermeer:  Ziekenhuizen door Jan Detz Interieurarchitect, Modern

    Hal LangeLand ziekenhuis Zoetermeer

  • De Receptiebalie is aangepast en beter zichtbaar:  Ziekenhuizen door Jan Detz Interieurarchitect, Modern

    De Receptiebalie is aangepast en beter zichtbaar

  • De wachtruimte heeft nu structuur:  Ziekenhuizen door Jan Detz Interieurarchitect, Modern

    De wachtruimte heeft nu structuur

  • Losse stoelen zijn een bank geworden:  Ziekenhuizen door Jan Detz Interieurarchitect, Modern

    Losse stoelen zijn een bank geworden

  • Grapje met de liftdeuren, goed zichtbaar:  Ziekenhuizen door Jan Detz Interieurarchitect, Modern

    Grapje met de liftdeuren, goed zichtbaar

  • Losse stoelen zijn een bank geworden, met zit niet meer verloren in de hal:  Ziekenhuizen door Jan Detz Interieurarchitect, Modern

    Losse stoelen zijn een bank geworden, met zit niet meer verloren in de hal

Admin-Area