Het planten van Trompetboom | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
onlinegroen
onlinegroen
onlinegroen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Het planten van Trompetboom

Trompetboom kopen | kwaliteit tegen scherpe prijs.
Kenmerken: Catalpa bignonioides heeft een eind hoogte van 10-15 meter zonder snoei.

Bladkleur: groen, bloemkleur: wit, niet wintergroen, winterhard, deze trompetboom heeft een zeer decoratieve groeivorm en bladvorm. De dunne langwerpige vruchten (bonen) van zo'n 35cm lang vormen een zeer sierlijke meerwaarde van de trompetboom en blijven de gehele winter eraan hangen.

Een trompetboom kopen. Een trompetboom is een breed uit groeiende boom. De prachtige witte bloemen die in juni en juli groeien zijn trompetvormig. Een voordeel van deze boom is dat vliegen en muggen er ver vandaan blijven. Het is een winterharde boom die tot wel 15 meter hoog worden. Dan moet je niet snoeien. Snoei je wel dan zal hij zo rond de 6 meter hoog worden.

Trompetboom planten? Trompetboom kunnen het hele jaar geplant worden net als de Catalpa. De beste periode is tussen 1 oktober en 1 juni. in de zomer wordt hij in pot geleverd. Hij groeit het beste in volle grond. Verbeter arme tuingrond met vruchtbare tuingrond of met compost of tuinmest. De boom zal het beste groeien en bloeien in de volle zon. Verder is het een sterke boom maar in droge periodes is het wel van belang om de boom van extra water te voorzien.

Het snoeien van een trompetboom. Van november tot en met februari kun je snoeien. Zolang het niet vriest. Je kunt dan te lange of ongewenste takken terug snoeien. Het is belangrijk om een trompetboom elkaar te knotten. In het voorjaar lopen de bladeren vrij laat uit, dit is een normaal verschijnsel van een trompetboom. Dit heeft geen verband met het snoeien.

Het bezorgen van een trompetboom. Een trompetboom kan door heel Nederland bezorgd worden. Voor het ophalen van een trompetboom heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een trompetboom leveren en bezorgen wij in elke Provincie. Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

  • Het planten van Trompetboom Landelijke tuinen van onlinegroen Landelijk

    Het planten van Trompetboom

Admin-Area