Onlinegroen.nl haagplant | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
onlinegroen
onlinegroen
onlinegroen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Onlinegroen.nl haagplant

Wil je een haagplant die heel snel groeit? Kies dan voor de Cupressocyparis leylandii, ook wel de snelgroeiende cipres genoemd. Of een glansmispel-haag-plant. Deze is ook mooi van kleuren in de winter.

Deze kom je nog minder tegen in de nederlandse tuinen, wat best jammer is omdat dit wel een super mooi plant is, Deze heeft mooie rode gloed over de planten net als een portugese laurier. De glansmispel is er ook in een leiboom en bolvorm. De planten kunnen het hele jaar geplant worden, omdat ze in pot geleverd worden. Het snoeien van de glansmispel kan een aantal keer peer jaar. Dit mag in het voor en het najaar gebeuren.

Wij leveren alle planten met 2 jaar garantie, wij snappen dat planten en de tuin een grote uitgave is, daarom geven wij garantie.

  • Onlinegroen.nl haagplant van onlinegroen

    Onlinegroen.nl haagplant

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Een laurier snoeien: wat moet je weten?

Admin-Area