JACHTOPZIENERSWONING - SINT-DENIJS-WESTREM door Callebaut Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Callebaut Architecten
Callebaut Architecten
Callebaut Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

JACHTOPZIENERSWONING – SINT-DENIJS-WESTREM

Op het grondgebied van het kasteel ‘Delbecque’ of ‘Hamelinck’ in Sint-Denijs-Westrem staat een voormalige jachtopzienerswoning. Het huisje is ongeveer 250 jaar oud en werd gerestaureerd tot een knusse woning, in rustieke stijl.
Bij de werken werd een maximum aan authentieke elementen bewaard. De originele balken, buitenluiken en blokramen zijn er nog. Het schrijnwerk bestaat uit enkel glas, gecompenseerd met dubbele luiken, binnen en buiten. De originele vloer in de ‘schone kamer’ werd teruggeplaatst en wat vroeger de voordeur was, is nu een originele lichtbron in de woonkamer.

Terwijl het oude jachtopzienershuisje een warme knusheid uitstraalt, heerst in de aanbouw van de woning een strakke, moderne sfeer. Op de plaats waar oorspronkelijk de paardenschuren stonden, rijst nu een bijhuis uit strakke houten latjes op. Gecombineerd maken zij van dit stukje erfgoed een interessante woning voor zowel architect als gezin.

Admin-Area