Uitbreiding woonhuis door Studio Blanca | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Blanca
Studio Blanca
Studio Blanca
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Uitbreiding woonhuis

Voor een particulier in Haarlem hebben we een ontwerp gemaakt voor een uitbouw van circa 15 m2 voor een jaren 30 woning. Het is een relatief kleine ingreep maar doordat de keuken in open verbinding staat met de kamer, er een grote, woning brede schuifpui is geplaatst en een groot daklicht is gerealiseerd is de woning ruimer, ruimtelijker en veel lichter geworden.

De opdrachtgever aan het woord: We wilden al heel lang een uitbouw realiseren maar we vonden het erg moeilijk om knopen door te hakken omdat we de ideeen die we hadden niet goed konden visualiseren. Nico heeft ons enorm geholpen met het uitwerken van een 3D tekening waarin hij onze wensen zichtbaar heeft kunnen maken. Bovendien heeft hij advies gegeven over het ontwerp, constructie en materialen. Met een goede technische omschrijving en tekening konden we heel gericht offertes opvragen. Nico heeft ons geholpen bij de onderhandelingen, zodat we uiteindelijk een aannemer hebben gevonden die binnen ons budget bleef en kwalitatief goed werk heeft afgeleverd. Tijdens het bouwproces kwamen een paar onvoorziene problemen aan het licht die Nico samen met de aannemer voortvarend heeft opgelost. We genieten nu dagelijks van deze prachtige uitbouw.

Afmetingen
3 × 3 × 5 m / 15 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Haarlem
Prijs
€30.000
  • exterieur uitbouw van Studio Blanca Modern Glas

    exterieur uitbouw

  • interieur uitbreiding Moderne woonkamers van Studio Blanca Modern Glas

    interieur uitbreiding

Admin-Area