Notariswoning door Architecten Plus | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Architecten Plus
Architecten Plus

Architecten Plus

Architecten Plus
Architecten Plus
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Notariswoning

Het type notariswoning heeft een rigide vorm en klassieke elementen zoals de strenge symmetrische gevels, de dakkapellen in drievoud en de benadrukte entree. De rijke detaillering en de kwalitatieve materialen geven het huis een statig en luxe uitstraling, precies zoals dat vroeger voor de notaris bedoeld was. De woning heeft een grote inhoud, 742 m3, en heeft daardoor veel ruimte voor veel kamers. Dit type bezit over 5 ruime slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Deze heeft een eigen badkamer. De grote badkamer op de 1e verdieping is voorzien van alle gemakken; een douche, toilet, ligbad en een dubbele wastafel. Op de begane grond is plaats voor een grote woonkamer, grote woonkeuken en nog een extra (studeer)kamer.

Afmetingen
9 × 8.2 × 14 m / 230 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
  • Notariswoning voorgevel: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Architecten Plus,

    Notariswoning voorgevel

  • Notariswoning voorgevel: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Architecten Plus,

    Notariswoning voorgevel

Admin-Area