Van Perckens ® door Sterken Ontwerpen B.V. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Sterken Ontwerpen B.V.
Sterken Ontwerpen B.V.
Sterken Ontwerpen B.V.
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Van Perckens ®

Al eerder ontwierp ik voor het zeer exclusieve merk Van Perckens ® de inmiddels wereldberoemde champagnekoeler No. 8. Nu heb ik voor een beurs in Dubai is deze zeer bijzondere vitrinekast ontworpen. De kast moet eenvoudig te demonteren zijn en makkelijk te vervoeren. Een ingenieus ledverlichting systeem gaat de champagnekoeler verlichten waardoor de diamanten en het goud sprankelend verlicht worden. De kast is ingetogen en rustig waardoor alle aandacht op de koeler komt te liggen.

  • Van Perckens ® van Sterken Ontwerpen B.V.

    Van Perckens ®

  • Van Perckens ®: modern  door Sterken Ontwerpen B.V., Modern Zilver / Goud

    Van Perckens ®

Admin-Area