Eenvoudig te installeren schuifdeursysteem door BestFix-Schuifdeursystemen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
BestFix-Schuifdeursystemen
BestFix-Schuifdeursystemen
BestFix-Schuifdeursystemen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Eenvoudig te installeren schuifdeursysteem

Schuifdeursysteem Evolution Singolo, van het Italiaanse merk Ermetika, is een kant en klaar inbouwframe voor een enkele schuifdeur. Het frame wordt in één geheel geleverd en is meteen gereed om in te bouwen in een wand met een metal stud constructie of een houten raamwerk die afgewerkt wordt met gipsplaat.

Het inbouwframe dankt zijn stevigheid aan de hoogwaardige metalen constructie met speciaal gegolfd profiel. Dankzij de superieure techniek van het frame en het loopmechanisme, zal een deurpaneel jarenlang soepel en geruisloos open en dicht glijden. De schuifdeur komt in het frame te hangen en wordt onderaan op z'n plek gehouden door een onzichtbaar te plaatsen vloergeleider. Geen rail over de grond!

Het inbouwsysteem is ook verkrijgbaar voor dubbele schuifdeuren, bijzonder geschikt voor een Kamer en Suite.

Men is vrij in keuze van het schuifdeurpaneel. Standaard leverbare stompe deuren zijn als snel geschikt te maken als schuifdeur. Wij hebben echter ook kant-en-klaar passende schuifdeuren in ons assortiment.

Admin-Area