Interieur kantoor door YA Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
YA Architecten
YA Architecten

YA Architecten

YA Architecten
YA Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Interieur kantoor

Het bestaande bedrijfspand heeft een industrieel karakter. Voor het interieur zijn drie concepten gemaakt: natuurlijk industrieel, kleurrijk industrieel en zuiver industrieel.

Met het concept natuurlijk industrieel is een ontwerp gemaakt dat voldeed aan de wensen van de opdrachtgever. Bestaand meubilair is herplaatst en met verschillende toevoegen is er één geheel van gemaakt. De uitdaging op de begane grond was om de tentoonstellingsruimte en het kantoor van elkaar te scheiden zonder een vaste wand te plaatsen. Hiervoor zijn speciale verrijdbare wanden ontworpen die ook bij eventuele groei van het kantoor in de toekomst kunnen meebewegen. De wand is semi-open zodat het wel voor rust zorgt, maar niet de openheid van de ruimte blokkeert. Ook voor de ontvangstruimte is een meubel ontworpen. Een visiebord met kastruimte, dat de bezoeker informatie geeft over het bedrijf. Op de eerste verdieping is de research en development afdeling gesitueerd. Hier wordt in afwisselende groepen gewerkt aan het ontwikkelen van verschillende producten. De wens was om in die afwisselende groepen afgesloten te kunnen samenwerken. Daarnaast werken ze veel met white boards om een snelle schets te maken of te brainstormen. Deze twee aspecten zijn gecombineerd in het concept waarmee met een verrijdbare wand en verrijdbare kast met whiteboards afgesloten groepen gemaakt kunnen worden. De wanden en kasten kunnen op verschillende plaatsen worden neergezet, waardoor een groep zich even kan afzonderen. De verrijdbare wand heeft hetzelfde semi-open karakter als op de begane grond. De kast is gemaakt met whiteboardsheets op bestaande kasten. Ook zijn er verschillende soorten werkplekken gerealiseerd. Staand, samen en afgezonderd. De glazen wanden van de vergaderzalen zijn uitgevoerd met transparante folie. Op de eerste verdieping een foto van China, waar het bedrijf veel zaken doet. Op de begane grond een natuurlijke foto van Den Haag, waar het bedrijf is gevestigd. Door daarnaast veel groen toe te passen, krijgt de ruimte een prettigere leefomgeving en krijgt het concept: natuurlijk industrieel, nog meer invulling.

  • Entree begane grond:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Entree begane grond

  • Tentoonstellingsruimte kantoor:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Tentoonstellingsruimte kantoor

  • Tentoonstellingsruimte kantoor:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Tentoonstellingsruimte kantoor

  • Visiebord ontvangstruimte kantoorgebouw:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Visiebord ontvangstruimte kantoorgebouw

  • Ontvangstruimte kantoorgebouw:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Ontvangstruimte kantoorgebouw

  • Folie glazen wand kantoorruimte:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Folie glazen wand kantoorruimte

  • Concept interieur kantoor:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Concept interieur kantoor

  • Interieur kantine kantoorgebouw:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Interieur kantine kantoorgebouw

  • Interieur kantine kantoorgebouw:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Interieur kantine kantoorgebouw

  • Interieur kantine kantoor:  Kantoorgebouwen door YA Architecten

    Interieur kantine kantoor

Admin-Area