Twee woningen Scheveningen door YA Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
YA Architecten
YA Architecten
YA Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Twee woningen Scheveningen

Dit achterterrein is alleen via een 2,5 meter brede doorgang te bereiken. Dit binnenstedelijk stuk grond wordt omringd door woningen. Hierdoor is het een uitdaging om hier nieuwe woningen te ontwerpen.
Om het dichtbebouwde karakter van dit plan zo min mogelijk invloed te laten hebben op de ervaring van de bewoners is het uitgangspunt om zoveel mogelijk uitzicht en lucht te creëren in het plan. Dit zie je al terug bij de aankomst op het binnenterrein. De entree van de woningen bevinden zich op een verhoogd niveau dat te bereiken is via een trap. Bij het oplopen van de trap heb je alleen zicht op de lucht. Ook de indeling van de woning heeft dit concept in zich. De woonetage bevindt zich op de bovenste verdieping, zodat daar vrij uitzicht is op de omgeving. Hoe lager je in de woning komt, hoe minder daar verbleven wordt. De woningen krijgen een lichte, moderne uitstraling, waardoor de omgeving een frisse impuls krijgt.

Locatie
Den Haag
 • Woning nieuwbouw Moderne huizen van YA Architecten Modern

  Woning nieuwbouw

 • woning nieuwbouw Moderne huizen van YA Architecten Modern

  woning nieuwbouw

 • woning nieuwbouw Moderne huizen van YA Architecten Modern

  woning nieuwbouw

 • woning nieuwbouw Moderne huizen van YA Architecten Modern

  woning nieuwbouw

 • woning nieuwbouw Moderne garage van YA Architecten Modern

  woning nieuwbouw

Admin-Area