Bedaux de Brouwer Architecten

Bedaux de Brouwer Architecten

Bedaux de Brouwer Architecten
Bedaux de Brouwer Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Brouwhuis

Brouwhuis Oisterwijk

In de lommerrijke bossen van Oisterwijk is het woonhuis gesitueerd, op een kavel ingeklemd tussen twee vennen: het Speyckven en Brouwkuip.

Door Natuurmonumenten zijn er architectonische randvoorwaarden gesteld aan het bouwen van een woonhuis op zo’n unieke plek aan de zuidrand van Oisterwijk. Door hun gewenst is een verschijningsvorm van een timide en ingetogen soort, refererend naar architectuur archetypes die passen in het Brabantse buitengebied.

Er wordt een 27 meter lang lineair bouwvolume gerealiseerd waarin alle woonfuncties tot een lang lint door de tuin zijn geschakeld. De gevel naar de laan is meer gesloten, de gevel naar de tuinzijde is grotendeels geopend.

Zowel de gevels als het zadeldak worden van zwart geteerde planken voorzien. Dit specifieke materiaalgebruik is een herinnering en verwijzing naar de bosschuur die eerder op deze locatie aanwezig was. Het interieur van dit bijzondere woonhuis wordt grotendeels in hout uitgevoerd en is ontworpen door Architectuurstudio INA MATT. Het tuin- en landschapsontwerp is verzorgd door MTD Landschapsarchitecten.

Admin-Area