Verbouwing jaren 70-woning tot moderne villa door Bob Romijnders Architectuur + Interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Bob Romijnders Architectuur + Interieur
Bob Romijnders Architectuur + Interieur
Bob Romijnders Architectuur...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing jaren 70-woning tot moderne villa

Na ruim veertig jaar was de gedateerde jaren 70-woning van onze opdrachtgevers aan vernieuwing toe.

Hun wens was om de woning een krachtig eigen gezicht te geven en om te bouwen tot moderne villa. We maakten het ontwerp voor een complete metamorfose van de volledige woning. Doordat de indeling in de basis grotendeels goed was, hoefde er vrijwel geen grote ingrepen aan de hoofddraagconstructie gedaan te worden. Wel tekenden we de uitbreiding van de (leef)keuken waarbij we veel glas gebruikten en er een open zicht op de tuin ontstond. Hierdoor is de tuin een verlengstuk van de woning geworden. Bovendien wordt de woning door deze ingreep ruimtelijker ervaren. De gevels werden aan de buitenzijde geïsoleerd en afgewerkt met wit stucwerk. De nieuwe kozijnen voerden we uit in antracietkleurig aluminium. Het dak werd voor de helft verwijderd en omhoog gemetseld op de bestaande muren, waardoor er een volwaardige ruimte op zolder is bijgekomen. Het pannendak werd vervangen door zink. Door de garage te bekleden met duurzaam hout kreeg de woning een moderne en warme uitstraling. Behalve het architectonische ontwerp, waarbij we ook een overdekt terras maakten we een inrichtings- en verlichtingsplan voor onder meer de keuken.

Admin-Area