Loft Sixty-Four door EVA architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
EVA architecten
EVA architecten

EVA architecten

EVA architecten
EVA architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Loft Sixty-Four

In hartje ‘s-Hertogenbosch is een voormalig kantoor en werkplaats volledig gerenoveerd en omgebouwd tot loft. Omdat het pand maar liefst 20 meter diep is en eigenlijk alleen lichtinval aan de voor- en achtergevel had werd daglicht een belangrijk thema. De nadrukkelijke wens van de opdrachtgever was de woning als één grote ruimte te kunnen beleven. Hiervoor zijn verschillende vides aangebracht die ook tot diep in de woning het daglicht toelaten. De vides bieden spannende doorkijkjes tussen de verschillende woonfuncties onderling. De functionele elementen als badkamer, toiletten, berging en keukenapparatuur zijn ondergebracht in één groot houten volume dat begane grond en verdieping met elkaar verbindt. Vanuit het bad kijk je zo de vide in en zie je de vogels in de lucht. Doordat de zijwanden vrij van obstakels zijn heeft de woning zijn diepte en ruimtelijkheid behouden terwijl het tóch intieme ruimtes oplevert.

Afmetingen
20 × 3 × 5 m / 200 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Den Bosch

Admin-Area