Ode Puur vloerlijn door Ode aan de Vloer | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Ode aan de Vloer
Ode aan de Vloer

Ode aan de Vloer

Ode aan de Vloer
Ode aan de Vloer
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ode Puur vloerlijn

De gietvloer in zijn zuiverste vorm
De gietvloer in één volle, egale kleur die direct uw gehele interieur een specifieke stijl en sfeer geeft. U kunt kiezen voor opvallende of juist ingetogen kleuren. De Puur vloerlijn is verkrijgbaar in 30 kleuren, waarmee u eindeloos kunt combineren. Zo ontstaat de kleur die precies bij u en uw interieur past. Met de Puur gietvloer creëert u een strak, klassiek of een juist modern uitbundig interieur.
Het elastische en naadloze materiaal is uitermate geschikt voor alle ruimten in woonhuizen, appartementen, showrooms, winkels en kantoren.

Bekijk de Ode gietvloeren in onze stijlkamer in Hendrik-Ido-Ambacht. Een inspirerende ruime waar design en functionaliteit samenkomen en waar we ons brede assortiment aan kleuren en mogelijkheden tonen. De stijlkamer is uitsluitend op afspraak te bezichtigen, bel voor een afspraak (078 6845401).

Admin-Area