Woning Oosterbeek door TS architecten BV | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TS architecten BV
TS architecten BV
TS architecten BV
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woning Oosterbeek

De woning staat op een prachtige locatie op de heuvelrug in Oosterbeek, volledig omringd door de bossen rondom de Oorsprongbeek.


De woning bestaat uit twee delen het woongedeelte onder de kap en een houten aanbouw. De kap plooit zich om het volume en aan de voorkant loopt hij door als luifel boven de entree van de woning. De woning wordt als het ware omarmt door een houten volume die zich op zijn beurt opent naar de tuin aan de achterkant.

Aan de voorkant kijkt men door het niveauverschil op het kavel zo de kruinen van de bomen in en aan de achterkant opent de woning zich naar de tuin. Op de verdieping wordt de openheid van de woning versterkt door de hoge ramen doorlopend tot aan onderkant kap.

Het trappenhuis is een centraal element in het hart van de woning. Door de grote dakvensters erboven en de glazen vloer op de verdieping is het trappenhuis het verbindend element in het huis met prachtige doorzichten op de omliggende kruinen van de bomen en zorgt het voor een prachtige lichtinval in de woning tot op de begane grond.

De woning is all electric en erg energiezuinig. De woning is voorzien van een grondwater warmtepomp die zowel zorgt voor de verwarming als de koeling van de woning. Daarnaast is de woning voorzien van gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Naast een optimale isolatie is de woning ook van zonnepanelen.

Afmetingen
450 m² (Oppervlakte)
Locatie
Oosterbeek

Admin-Area