Villa B1704 door ECO architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ECO architecten
ECO architecten
ECO architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa B1704

Deze All-Electric villa is gelegen op een uniek kavel in Renkum. Het kavel kenmerkt zich door een groot hoogteverschil tussen voor- en achtertuin en is omgeven door vele prachtige bomen. De wens van de opdrachtgevers was een duurzame leeftijdsbestendige nul-op-de-meter woning waarbij de relatie met de grote tuin een belangrijk gegeven was. Deze wensen hebben geresulteerd in het ontwerp van een enkellaagse villa waarbij de ruimten zijn gesplitst in twee volumes met een glazen verbinding.

Hierdoor ontstaat er een functionele scheiding tussen het woon- en slaapgedeelte met daartussen een entreeruimte die bij binnenkomst uitzicht biedt op de achtergelegen tuin. Aan de noordzijde van de woning zijn respectievelijk de garage, werkkamer en logeerkamer gesitueerd. Aan de zuidzijde, die verbonden is met de achtertuin, liggen de slaap- en leefruimten. De leefruimten bieden optimale beleving en interactie met de groene omgeving. Het markante overstek, van zowel de terrasvloer als de luifel zorgen voor een gefaseerde en vloeiende overgang tussen interieur en exterieur. De luifel functioneert tevens op bouwkundige wijze als zonwering. Deze moderne villa, die gebouwd wordt met de beste duurzame materialen, wordt uitgevoerd in grijs getint stucwerk gecombineerd met slanke verticale houten delen. Dankzij deze materialisatie beschikt het gebouw over een elegante uitstraling. De in houtskeletbouw geconstrueerde woning wordt dampopen uitgevoerd gecombineerd met luchtverwarming/koeling. Een lucht-water warmtepomp zorgt voor de warmwatervoorziening. De woning beschikt verder over de nodige domotica voor een optimaal woongenot.

Afmetingen
224 m² (Oppervlakte)
Locatie
Renkum
 • Achterzijde: modern door ECO architecten, Modern

  Achterzijde

 • ​Binnentuin: modern door ECO architecten, Modern

  ​Binnentuin

 • Voorzijde: modern door ECO architecten, Modern

  Voorzijde

 • Interieur: modern door ECO architecten, Modern

  Interieur

 • Interieur: modern door ECO architecten, Modern

  Interieur

 • Interieur: modern door ECO architecten, Modern

  Interieur

 • Plattegrond: modern door ECO architecten, Modern

  Plattegrond

Admin-Area