WONING EMY-009 door Hopmanhuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Hopmanhuis
Hopmanhuis
Hopmanhuis
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

WONING EMY-009

Heerlijke royale villa in modern kubistische bouwstijl. Conform de beeldkwaliteitseisen bestaat de gevel voor 50% uit hout. De onderste bouwlaag is uitgevoerd in een naturel gekleurde houtsoort gecombineerd met veel glas. Bijzonder zijn de open hoeken van glas en de grote hoogte van de ramen, waardoor invallend zonlicht optimaal wordt benut. De bovenbouw bestaat grotendeels uit wit stucwerk en antraciet gekleurd hout. Door de onderbouw aan de linker voorzijde enigszins terug te leggen, ontstaat een overstek. Dit, in combinatie met de gekozen gevelmaterialen, zorgt ervoor dat de bovenbouw optisch zweeft.

Afmetingen
17 × 6.5 × 11 m / 320 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Den Haag

Admin-Area