Villa in Sint Pancras door Broos de Bruijn architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Broos de Bruijn architecten
Broos de Bruijn architecten

Broos de Bruijn architecten

Broos de Bruijn architecten
Broos de Bruijn architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa in Sint Pancras

Genomineerd voor de AIA-ARCHITECTUURPRIJS 2017 voor het mooiste gebouw.

Een karakteristiek woonhuis dat zich door een eigentijds voorkomen onderscheidt van de omliggende bebouwing. Het materiaalgebruik en de herkenbare vorm zorgen ervoor dat het huis past bij het landelijke karakter van het dorp. De zwart gebeitste houten delen en de witte kozijnen refereren aan de boerderijen en schuren in de directe omgeving. Het felsdak dat overloopt van de schuine kap in de zijgevels geeft het huis een robuust voorkomen. De basis van het huis wordt gevormd door een massief eiken spantconstructie. Deze is in de gehele woning zichtbaar en geeft de woning haar unieke signatuur. Een terras en een droogloop tussen de binnen- en buitenschil maken een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. De grote vouwwand in de eetkamer geeft optimaal toegang tot het terras. Het huis is energiezuining door het toepassen van zonnepanelen en een grondwaterpomp.

Admin-Area