Villa in Teteringen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Broos de Bruijn architecten
Broos de Bruijn architecten

Broos de Bruijn architecten

Broos de Bruijn architecten
Broos de Bruijn architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa in Teteringen

In de villawijk Westergouw in Teteringen hebben we een moderne woning ontworpen die zich kenmerkt door zijn heldere opzet. De woning heeft wegens zijn oriëntatie en ligging gesloten zijgevels en een zeer open karakter aan de achterzijde. Ook de voorzijde heeft ten behoeve van de privacy een relatief gesloten karakter en biedt ruimte aan een grote carport, overdekte entree en garage.

De hoofdopzet van de plattegrond is open en wordt doorbroken door twee schijven, een natuurstenen element met haarden en een zone waarin zich de toiletten en bergingen bevinden. Hierdoor zijn de woonfuncties met elkaar verbonden en staan ze tegelijkertijd op zichzelf. Dit levert overal in de woning spannende zichtlijnen op en een sterke relatie met de tuin. De witte kaders geven de woning een sterk elegant karakter en vormen tevens de veranda's aan de achterzijde. De plekken zijn voorzien van heaters, geluidsinstallatie en verlichting, waarmee er prettige buitenplekken ontstaan. De grote glazen puien zijn minimaal gedetailleerd, zodat de kozijnen zo min mogelijk in het zicht zijn. Binnen en buiten vloeien zo in elkaar over. Ook het element met de haarden, waarvan de natuurstenen bekleding van binnen naar buiten doorloopt, versterkt dit effect.

Admin-Area