Landelijk moderne woning met riet door Brand I BBA Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Brand I BBA Architecten
Brand I BBA Architecten
Brand I BBA Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Landelijk moderne woning met riet

Deze nieuwe landelijke woning met een rieten kap wordt gerealiseerd in het dorpslint van Bleskensgraaf, een dorpje in de Alblasserwaard. De woning ligt aan het riviertje de Graafstroom.

De woning met haar rieten kap, wit gestuukte gevels en Belgisch hardstenen dorpels heeft een landelijke uitstraling welke geheel past in de omgeving.

Aan de achterzijde van de woning is een veranda ontworpen waar de bewoners heerlijk kunnen genieten van de achtergelegen tuin.

De woning is tevens levensloopbestendig ontworpen. Vanuit de royale hal met vide hebben de bewoners direct toegang tot een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op deze wijze kunnen de bewoners zo lang mogelijk blijven wonen op deze prachtige locatie. Ook als de levensomstandigheden veranderen door bijvoorbeeld ouderdom. Ideaal voor als je (in de toekomst) minder goed ter been bent.

Vrijblijvend een uurtje met ons brainstormen? https://www.brandbba.nl/contact

Locatie
Bleskensgraaf
  • Landelijk moderne woning Landelijke huizen van Brand I BBA Architecten Landelijk

    Landelijk moderne woning

  • Landelijk moderne woning Landelijke huizen van Brand I BBA Architecten Landelijk

    Landelijk moderne woning

Admin-Area