Klassieke dijkwoning Sliedrecht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Brand I BBA Architecten
Brand I BBA Architecten
Brand I BBA Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Klassieke dijkwoning Sliedrecht

In opdracht van de familie Den Hartog hebben wij een klassieke dijkwoning ontworpen.

De klassieke woning wordt gekenmerkt door de statige voordeur met bordes in het midden van de gevel. Daarnaast versterken de rood gemêleerde baksteen en het houtwerk het krachtige karakter van deze typisch Nederlandse stijl.

De woning is grotendeels boven het dijkniveau gesitueerd waardoor er vanuit de woonkamer en de ruime eetkeuken uitzicht is op de achtergelegen rivier. Aan de achterzijde is een veranda met buitenhaard ontworpen waar de familie optimaal kan genieten van het buitenleven.

Vrijblijvend een uurtje met ons brainstormen? https://www.brandbba.nl/contact

Locatie
Sliedrecht

Admin-Area