Mooie haag voor de tuin door onlinegroen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
onlinegroen
onlinegroen
onlinegroen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Mooie haag voor de tuin

Er zijn een aantal soorten wat betreft haagplanten En er zijn een aantal punten die je kunt afgaan waar je haag aan moet voldoen.

Punt 1 is je budget.

Je kunt haagplanten in alle hoogte bestellen, maar hoe hoger de plant hoe duurder deze ook is. We beginnen met de eerste 2 duurste.

Portugese laurier en taxushaag is een van de mooiste hagen die er zijn. Hier zijn ook vaak meer budget voor nodig. Dit komt omdat wat langzamer groeien en dus lang in de kwekerij moeten blijven staan om de hoogte te bereiken. Dus kom je relatief ook minder in de Tuinen tegen. Deze groeien ongeveer 20 cm per jaar.

Laurierhaag en coniferen komen daarna in prijs het gunstigste naar voren, deze kom je ook wat vaker in de tuinen tegen. Deze groeien ook wat harder als de bovenstaande. Dit zal ongeveer 40 cm per jaar zijn.

Daarna zijn er nog een aantal haagplanten die nog goedkoper zijn als alle bovenstaande. Hier krijg je dan ook niet gelijk prive mee in de tuin. Dit kan een aantal jaren duren.

Dus alles heeft zijn waarde en zijn budget nodig.

  • Mooie haag voor de tuin van onlinegroen

    Mooie haag voor de tuin

Admin-Area