Vernieuwbouw grachtenpand door Kodde Architecten bna | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kodde Architecten bna
Kodde Architecten bna
Kodde Architecten bna
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vernieuwbouw grachtenpand

Het familiehuis aan de Noordermarkt heeft het karakter van een loft, mede door de wens van de opdrachtgever om de vijf verdiepingen te ontsluiten door een lange doorgaande trap, gebaseerd op een brandtrap uit New York. Door de ligging aan de steeg was het mogelijk over de gehele hoogte van de zijgevel een raam aan te brengen waardoor het huis een heel bijzondere lichtinval krijgt.

De wens van de opdrachtgever om beton en staal toe te passen komt tot uiting in de betonnen en stalen trappen. De materialen van de badkamers zijn mede uitgezocht door de kinderen en sluiten mooi aan bij de brede eiken delen van de verdiepingsvloeren.

Admin-Area