industriële tuin door BMT | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
BMT
BMT
BMT
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

industriële tuin

Tijdens de eerste inventarisatie was het al een opvallend plangebied. De tuin werd omkaderd door een laurierhaag van ruim 5 meter hoog en veel bossage en bomen. In het ontwerp hebben we het hoogteverschil en zichtpunt van het hoofdterras gelegen op de 1e verdieping als hoofdlijn aangehouden. De tuin is opgedeeld in compartimenten met ieder een eigen sfeer passend bij het gebruik ervan. De moderne materialen worden versterkt door grote betonranden en staptegels. De cortenstaal wand is opgedeeld in speels gevormde lijnen om zo het terras intiemer te maken. De wilgen in siergrassen zorgen voor een groen dak in de zomermaanden en verkleuren prachtig rood in het najaar.

Locatie
Veghel

Admin-Area