Kruk door Studio Bekkers | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Bekkers
Studio Bekkers
Studio Bekkers
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kruk

Deze kruk is tijdens de studie van Rene Bekkers ontworpen. Het vertrekpunt voor deze opdracht was, de dunne lijn tussen chaos en orde. De spanning hiertussen is altijd aanwezig en het een kan niet zonder het ander. Het uiteindelijke resultaat geeft het concept krachtig weer, een conflict tussen twee vormen die niet op zichzelf kunnen staan. De twee vormen houden elkaar in bedwang. De uitstraling van het ontwerp weerspiegeld de ontwerpvisie van Rene (eenvoud en elegantie).

Afmetingen
500 × 400 × 300 m (Lengte, Hoogte, Breedte)
Prijs
€790
  • Zuivere vormen van Studio Bekkers Minimalistisch Massief hout Bont

    Zuivere vormen

  • Kruk van Studio Bekkers Minimalistisch Massief hout Bont

    Kruk

Admin-Area