Katheder | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Bekkers
Studio Bekkers
Studio Bekkers
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Katheder

Studio Bekkers heeft in opdracht van BPR Visie een katheder ontworpen voor het Radboudumc. De door BPR Visie geleverde audiovisuele techniek is op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd in de katheder.

De inspiratie voor het ontwerp is ontstaan na een bezoek aan de Tuinzaal in het Radboudumc. De donkere Wengé latten weerspiegelen de gelaagdheid van het lattenplafond in de ruimte en staan in relatie met de donkere kozijnen van de ramen en deuren. De schuine vorm van de katheder opent zich richting de zaal, net zoals de spreker zijn verhaal doet richting de zaal. Het massieve uiterlijk geeft een gevoel van stabiliteit en geeft de spreker de kracht om zijn verhaal uit dragen.

Naast een spannende vormgeving is de katheder ook ontworpen vanuit functionaliteit. Zo is de katheder voorzien van bedieningsschermen voor beeld en geluid, verlichting , ruimte voor het neerleggen van papier en een apart vak voor een glas water.

Afmetingen
800 × 1100 × 500 m (Lengte, Hoogte, Breedte)
 • Katheder: modern door Studio Bekkers, Modern Massief hout Bont

  Katheder

 • Bedieningspaneel: modern door Studio Bekkers, Modern Multiplex

  Bedieningspaneel

 • Spreekstoel: modern door Studio Bekkers, Modern Natuurlijk Beige

  Spreekstoel

 • Elegantie: modern door Studio Bekkers, Modern Massief hout Bont

  Elegantie

 • Presentatie meubel: modern door Studio Bekkers, Modern Massief hout Bont

  Presentatie meubel

Admin-Area