Woonhuis B3 Stein (2011) door Gaby Paulissen Architect | homify
Gaby Paulissen Architect

Gaby Paulissen Architect

Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis B3 Stein (2011)

Deze woning, die waarschijnlijk ooit gesplitst is geweest in twee woningen, is erg donker binnen, heeft geen contact met de tuin en verliest veel ruimte door de aanwezigheid van twee entree's, twee gangen en twee trappen naar de verdieping. Het huis is in de verkoop, maar kopers haken af door de onlogische indeling op zowel de begane grond als de verdieping. Middels deze twee voortellen overtuigen we de kopers van de potentie van deze woning.

  • Voorstel 1:   door Gaby Paulissen Architect

    Voorstel 1

    Het hebben van twee entree's is een voordeel voor een woning met een kantoor of praktijkruimte aan huis: een voor privé, een voor de zaak. Beide entreehallen zijn voorzien van een toilet en een garderobe. Vanuit de kantoorruimte is een toegang naar de keuken van het huis.

    Boven zijn ruimte slaapkamers en een badkamer.

  • Voorstel 1:   door Gaby Paulissen Architect

    Voorstel 1

  • Voorstel 1:   door Gaby Paulissen Architect

    Voorstel 1

  • Voorstel 2:   door Gaby Paulissen Architect

    Voorstel 2

    Een van de entree's wordt gebruikt als formele entree met de garderobe en het toilet, de andere entree wordt gebruiken als informele entree, de achterom, voor de bewoners vanaf de oprit.

    Het deel van de woning wat maar uit een laag bestond wordt afgebroken om een kleine patio te introduceren tussen de woonruimtes. Hierdoor krijg je meer licht binnen en middels grote schuifpuien ook fysiek contact tussen binnen en buiten.

  • Voorstel 2:   door Gaby Paulissen Architect

    Voorstel 2

  • Voorstel 2:   door Gaby Paulissen Architect

    Voorstel 2

Admin-Area