Interieurontwerp Beltrum | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Mignon van de Bunt Interieurontwerp, Styling & Realisatie
Mignon van de Bunt Interieurontwerp, Styling & Realisatie
Mignon van de Bunt Interieu...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Interieurontwerp Beltrum

Het interieuradvies voor een woonboerderij in Beltrum was een mooie opdracht. We mochten het interieuradvies verzorgen voor de woonkamer en keuken.

Rust, eenheid en tijdloos waren wel de sleutelwoorden voor dit ontwerp. Door de uitgebreide analyse wisten we wat de wensen van de bewoners waren en konden we dit uitwerken in een totaalconcept voor de indeling, kleuren op de wanden, materialen van de meubelen, maakten we een plan voor de verlichting en raamdecoratie en dachten we mee met het ontwerp voor de nieuwe keuken. Ook maakten we een ontwerp voor het tv meubel en het bureau in de woonkamer waar aan gewerkt kan worden zodat ook deze aansloten bij de totale sfeer. Na afronding van de verbouwing en toen alle meubelen binnen waren zijn we vervolgens met een auto vol accessoires langs gegaan om de puntjes op de i te zetten.

Admin-Area