Stadsappartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Marks – van Ham architectuur
Marks – van Ham architectuur
Marks - van Ham architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Stadsappartement

Stadsappartement te Rotterdam

Dit kleine stadsappartement in het centrum van Rotterdam is met enkele kleine ingrepen omgebouwd tot een modern eenkamer appartement. De kleine hokjes waar het appartement uit bestond zijn omgevormd tot grotere in elkaar overlopende ruimtes waarbij de vloerafwerking de verschillende functies definieert. De muur bij de keuken is verder geopend en de muur naar de tweede slaapkamer is gesloopt. Hierdoor zijn keuken, entree en eetkamer één open ruimte geworden. Een extra muuropening aan de voorzijde van het appartement haalt het daglicht nog verder de woning binnen.

De en suite deuren vormen nu de schakel tussen de zitkamer en de slaapkamer. Door de deur van de hal naar de slaapkamer weg te halen en de muur dicht te zetten werd het mogelijk om het bed tegen deze wand te plaatsen. Hierdoor kon aan de andere zijde een lange kastenwand geplaatst worden en is optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Het resultaat is een prachtig, open en licht eenkamer appartement in het hart van Rotterdam.

Locatie
Rotterdam
 • Stadsappartement Moderne eetkamers van Marks - van Ham architectuur Modern

  Stadsappartement

 • Stadsappartement Moderne woonkamers van Marks - van Ham architectuur Modern

  Stadsappartement

 • Stadsappartement Moderne keukens van Marks - van Ham architectuur Modern

  Stadsappartement

 • Stadsappartement: modern door Marks - van Ham architectuur, Modern

  Stadsappartement

Admin-Area