Vleugelhuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Marks – van Ham architectuur
Marks – van Ham architectuur
Marks - van Ham architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vleugelhuis

Een energie opwekkende vleugel.

Een vrijstaande woning met veel privacy, in het stedelijk gebied, natuurlijk en veel contact met de tuin is wat de opdrachtgevers zochten en vonden. De bestaande woning is gebouwd in 1990 en er was onderhoud nodig, zoals een nieuwe keuken. De vraag aan ons om een ontwerp te maken voor een nieuwe keuken, een extra kamer op de begane grond. Ook wilden zij maatregelen nemen om de woning energie zuiniger te maken waarbij eventuele zonnepanelen niet zichtbaar zouden zijn.

De bestaande aanbouw is vergroot, geïsoleerd tot passiefhuis niveau en het gehele dak is voorzien van een energie dak. Dit sheddak bestaat uit 5 hellende vlakken van circa 8 graden. Hierop liggen de zonnepanelen uit het zicht. De gevel die aan de tuin grenst bestaat bijna geheel uit ramen tot de grond zodat er een optimaal contact met de tuin is en functioneren als passieve zonnecollectoren.

In een later stadium kan de woning energie neutraal gemaakt worden door het isoleren van het bestaande hoofdgebouw en als er behoefte is ook levensloopbestendig. De extra kamer wordt dan slaapkamer en de aangrenzende bijkeuken badkamer.

Aan de buitenzijde is Zwart Siberisch lariks gecombineerd met hout kleurig inlands lariks, dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een goed contrast met de baksteen van de bestaande woning.

Locatie
Venlo
 • Vleugelhuis Moderne huizen van Marks - van Ham architectuur Modern

  Vleugelhuis

 • Vleugelhuis Moderne huizen van Marks - van Ham architectuur Modern

  Vleugelhuis

 • Vleugelhuis Moderne eetkamers van Marks - van Ham architectuur Modern

  Vleugelhuis

 • Vleugelhuis Moderne keukens van Marks - van Ham architectuur Modern

  Vleugelhuis

 • Vleugelhuis: modern door Marks - van Ham architectuur, Modern

  Vleugelhuis

Admin-Area