Zwembad J45 Brunssum (2014) | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Zwembad J45 Brunssum (2014)

Twee voorstellen voor een zwembad in de tuin van een woning, ingepast in de bestaande structuur van erker met tuindeuren, het ruime terras achter de woonkamer en de overkapping met haard en barbecue daarnaast.

Het eerste voorstel pakt de diagonale lijnen van de erker op en een creëert een groot terras achter de woonkamer. Het hoogteverschil tussen terras en gazon wordt opgevangen door treden over de gehele breedte en verwerkt in het zwembad.

In het tweede voorstel wordt het zwembad in de lengterichting in de tuin gelegd en is het terras kleiner. Ook hier worden brede trappen aangelegd van het terras naar het gazon en de het zwembad in.

  • Diagonale opstelling van Gaby Paulissen Architect

    Diagonale opstelling

  • Lengterichting van Gaby Paulissen Architect

    Lengterichting

Admin-Area